Pagina 1 din 1

Canalizare infundata!

MesajScris: 07 Feb 2014 15:30
de valivarona
Va rugam, nu mai aruncati in toalete orice fel de obiecte care ar putea sa infunde pompele. Noi platim pentru reparatia acestora. Multumesc.

Re: Canalizare infundata!

MesajScris: 19 Feb 2014 15:07
de A.Sabadac
Buna ziua, as dori sa ni se dea si o explicatie, de ce se tot infunda canalizarea? Nu pot sa cred ca lumea este chiar atata de inconstienta si sa ajunce tot felul de lucruri in wc. Acum ce facem desfundam lunar si platim lunar pt inconstienta altora?

Re: Canalizare infundata!

MesajScris: 21 Feb 2014 11:55
de AlexDREJOI
Salutare si bine v-am gasit.La problema cu infundarea canalizarii,lucru care se intampla din ce in ce mai des,vin cu o propunere.Cumpararea unei pompe cu tocator,sau unui tocator.Astept pareri,mesaje pro/contra cu argumente.O zi buna sa aveti.

Re: Canalizare infundata!

MesajScris: 08 Mar 2014 02:00
de alinpopa
Sunt de acord cu Alex :twisted: :twisted:

Re: Canalizare infundata!

MesajScris: 09 Apr 2014 18:48
de cristian.sabadac
Buna seara,

Revin si eu la subiectul pompelor aferente canalizarii de la intrarea asamblului nostru.
Astazi am observat o echipa de muncitori care curatau din nou pompele , care din explicatia muncitorilor se infundasera cu prezervative servetele umede etc.
Va rog sa incercam sa ne gandim ca nu suntem la bucuresti unde canalizarea functioneaza la alt nivel decat unde locuim noi din pacate si sa stopam aruncarea tuturor lucrurilor exceptand hartia igienica. pentru ca la prima vedere din cate am observat nici pompele nu par sa fie de calitate.
Nu este atat de greu sa aruncam absolut tot in cos si dus la ghena, ganditiva ca de suferit va avea tot blocul nu numai cei de la parter, mai ales ca se fac racordari la aceiasi canalizare si vilelor care sunt in constructie de cateva zile iar gradul de ocupare in blocuri creste.
Pana la urma noi cei de la parter putem bloca sifonarea sa nu iasa respectul in casa si merge sa-i salute si pe ceilalti locuitori.


Cu stima,
Cristian Sabadac bl 2 ap.5

Re: Canalizare infundata!

MesajScris: 01 Feb 2015 13:03
de dinu31
Salut,

Urmeaza sa achizitionez si eu un apartament in Astrelor, doresc ceva informatii de la actualii locuitori.
Cei care stati la ultimul etaj, ati prins o vara calduroasa, este suportabil, au fost probleme?
Cei de la agentie mi-au transmis ca deasupra ar fi placa turnata apoi izolatie si lindav, este adevarat sau m-au dus cu vorba.
Mai sunt probleme cu scurgerea sau au fost rezolvate.

Merci!